סיפור שמן הזית הגלילי שלנו מתחיל בכרם הזיתים בהושעיה שבגליל התחתון. האדמה הגלילית שבגבעות ציפורי העתיקה מהווה את מצע הגידול הקלאסי לעצי הזית הזקוקים לקרקע מנוקזת, זמינות מים ואקלים נוח. כאן, בגליל התחתון, התחיל ייצור שמן הזית לפני אלפי שנים. בכרם הזיתים שלנו , גדלים עצי זית מהזן סורי, הזן הגלילי המסורתי ממנו מופק שמן הזית האיכותי המשובח בטעמו הארץ ישראלי הייחודי. ייצור שמן זית איכותי ברמה גבוהה של כתית מעולה, חומציות נמוכה, 0.27% בלבד, וטעם עשיר וארומטי מתחיל בטיפול מוקפד בכרם, בתהליך מסיק ידני הכולל העברת הזיתים לייצור שמן בתוך שעות ספורות (בפי הפלאחים בגליל: "מן סג'ר לחג'ר" – מהעץ לאבן בית הבד). את שמן הזית שלנו אנחנו עוצרים (כובשים) בבית הבד בכבישה קרה (ללא תוספת חימום לתהליך) ובבקרת ייצור גבוהה של התהליך למיצוי מושלם של טעמים וארומות.
בתום תהליך הפקת השמן אנו מסננים אותו היטב למניעת משקעים העלולים לפגום בטעמו ומאחסנים אותו במכלי נירוסטה אטומים לחמצן ולאור בטמפרטורה מבוקרת.
התוצאה היא שמן זית איכותי במיוחד, בחומציות נמוכה ובטעמים וארומות של טבע גלילי ירוק ורענן.
שמן הזית שלנו עתיר בנוגדי חימצון פוליפנולים ברמה של 541 מ"ל/ליטר. פי שתיים מהרמה המומלצת ע"י האיחוד האירופי.
בחנות שמן הזית המקוונת שלנו תוכלו למצוא מגוון של אריזות המותאמות למאפייני הצריכה שלכם. בקבוקי 750 סמ"ק המומלץ לשימוש יומיומי נוח למטבח ולתיבול על שולחן האוכל ומיכלי 2 ו- 5 ליטר המומלץ לשימוש קל ונוח בבישול, טיגון, אפייה ותיבול תוך שמירה מיטבית על יציבות השמן וטעמיו. משלוח עד הבית, קלק אחד והשמן שלנו בדרך אליכם.
לקריאה נוספת: